Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

InBody-mittaus CrossFit Iisalmen salilla

20 toukokuun @ 18:00 - 21:00

30€

Moikka! Nyt olisi tarjolla muutama ilta-aika, jolloin sinäkin pääset käymään kehonkoostumusmittauksessa! Käytän mittauksissa luotettavaa InBody770-mittalaitetta, joka tarjoaa erittäin tarkkaa ja kattavaa tietoa kehon koostumuksesta. Kyseinen mittari analysoi kehon rasvan, lihasten, veden ja muiden kehonkoostumuskomponenttien määrän, jolloin saat selkeän käsityksen kehosi terveydestä ja kuntotasosta.

Miksi käydä kehonkoostumusmittauksessa? Pelkkä henkilövaaka ja peilikuvan katsominen eivät aina riitä kertomaan koko totuuta. Kehossa saattaa esimerkiksi olla  liian paljon rasvaa ja liian vähän lihasta kokonaispainoon nähden, jolloin riskit sairastua perussairauksiin kuten diabetekseen tai tuki- ja liikuntaelin sairauksiin – kasvaa merkittävästi. Mittauksella saat kehosi tilasta faktatietoa – todellisen ”tilanneraportin”, jonka avulla on paljon helpompi motivoitua tekemään asialle jotain, ennen kuin on liian myöhäistä.

Mittauksen suorittaminen kestää vain muutaman minuutin ja tulokset saa välittömästi käyttöön raportin muodossa. Tulokset käydään aina yhdessä läpi minun kanssani mittauksen yhteydessä ja niiden pohjalta annan mielelläni ohjeistusta ravitsemukseen ja/tai treenaamiseen, Sinun terveytesi edistämiseksi.

Palvelun hinta on 30 euroa/mittaus. Maksuvälineenä käy pankkikortti salin omaan maksupäätteeseen.

Varataksesi ajan mittaukseen, klikkaa alla olevasta luettelosta itsellesi sopiva ajankohta sekä täytä lomake-kenttiin nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Saat postiisi vahvistuksen ajanvarauksesta ja voit myös lisätä varauksen ajankohdan omaan kalenteriisi.

Nähdään mittarilla!
PT Kesmo

 

Tiedot

Päivämäärä:
20 toukokuun
Aika:
18:00 - 21:00
Hinta:
30€
Kotisivu:
https://ptkesmo.fi/kehonkoostumusmittaus/

Tapahtumapaikka

CrossFit Iisalmi
Teollisuuskatu 13
Iisalmi,

Järjestäjä

PT Kesmo
Puhelin
041 749 5563
Sähköposti
simo@ptkesmo.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto