Frisbeegolfin Peruspilarit -verkkovalmennus

Mistä on kyse?

Halusin luoda valmennuksen, joka keskittyy viime vuosina hyvään suosioon nousseeseen Frisbeegolfiin. Tarkemmin sanottuna kyseisen lajin vaatimaan fyysisen kunnon parantamiseen.

Syy miksi halusin luoda tällaisen valmennuksen on omista kokemuksista kertyneet huomiot lajin vaatimuksista. Olen kilpaillut frisbeegolfissa pari vuotta amatööriluokissa ja pelaillut myös paikallisen seuran tyyppien kanssa paljon viikkokisoissa ja välillä muutoin vain. Etenkin kilpaillessa huomasin, että
vaatimuksissa on todellakin fyysisesti huomioitavia seikkoja, joiden kunnossa pitäminen varmasti helpottaa pelaamista – ellei jopa paranna! Näitä seikkoja on mm. liikkuvuus, räjähtävä voima ja kehon koostumus sekä ravitsemus.
Valmennuksen päätavoite on opettaa nimenomaan perustasolla kaikki oleelliset asiat, jotka olisi hyvä olla kunnossa jo ihan tyypillisessä arjessa.

  • Opetellaan syömään terveellisemmin, jotta jaksetaan pelata ja treenata.
  • Opetellaan harrastamaan lajia tukevia oheisliikuntamuotoja kuten kestävyysliikunta ja kuntosaliharjoittelu.
  • Opetellaan venyttelemään ja ylläpitämään/parantamaan omaa liikkuvuutta.
Pääpainotus on nimenomaan perusteissa, eikä syvällisissä tekniikka-analyyseissä tai nippeli-nappelitietoudessa. Vaikka tämä valmennus ei varsinaisesti tavoittele sitä, että tämän jälkeen pystyt heittämään pelivälinettä pidemmälle, niin kyllä tämä sen silti mahdollistaa!

Mitä siis saan, kun ostan tämän valmennuksen?

Saat 4 viikkoa kestävän valmennuksen, joka on tehty frisbeegolfaajalta toiselle. Valmennuksen tuomat ohjeistukset ja vinkit esitetään Syke Triben sovelluksella joka toimii nettiselaimella ja mobiililaitteella. Suurimman osan valmennuksen materiaaleista voit myös tulostaa itsellesi jatkokäyttöä varten.

Valmennus koostuu 4:stä eri teemasta ja kutakin teemaa käsitellään yhden viikon ajan. Kaikki 4 teemaa muodostaa yhdessä todella vahvan pohjan frisbeegolfaajalle. Treeniohjelmat on yksinkertaisia ja helposti omaksuttavia. Kaikista liikkeistä löytyy ohjeistukset mallivideoineen ja saat ne käyttöösi myös valmennuksen päätyttyä!
4 eri teemaa ovat:

  • Ravinto
  • Kestävyysliikunta
  • Voimaharjoittelu
  • Liikkuvuus

Tämä valmennus on olemukseltaan rento ja kevyt, eikä tässä ole tarkoitus vaatia sinulta mahdottomuuksia. Tarkoitus on auttaa luomaan hyvä ja terveellinen pohja niille osa-alueille, jotka muodostavat yhdessä vankan kokonaisuuden.

 

Kyse on perustuksista!

Aivan kuten talon rakennuksessakin, perustukset täytyy olla kunnossa, jotta sen päälle on hyvä rakentaa. Vankan perustuksen päälle rakennettu talo pysyy pystyssä ja hyvässä kunnossa. Siihen tämä valmennus tähtääkin, että saadaan kokonaisuus kuntoon, jonka päälle on hyvä rakentaa edistyksellisempää peliä. Pysyt pelikunnossa kun pidät itsestäsi huolta valmenuksen opeilla ja liikkeillä.