Kun kyseessä on kehonkoostumuksen seuranta ja analysointi, InBody770 on johtava palvelu, joka tarjoaa kattavan analyysin kaikista näkökulmista. Se pystyy tarkasti mittaamaan kehon rasvan, lihaksen ja veden prosenttiosuudet, mutta pystyy myös analysoimaan solujen ja soluvälisten tilojen nestemäärät kehossasi. InBody770 pystyy myös analysoimaan tarkasti tiettyjä kehon osioita, kuten raajoja ja torsoa.

Yksi InBody770:n suurimmista eduista on mahdollisuus seurata kehon kokonaiskoostumusta ja räätälöidä treeni- ja ravitsemusohjelmat sen mukaisesti. Se tarjoaa tarkkoja ja luotettavia tuloksia huipputeknologiansa ansiosta, joten voit kehittää yksilöllisiä treeni- ja ravitsemusohjelmia. InBody770 on helppokäyttöinen ja nopea laite, joka on turvallinen käyttää ja sisältää intuitiivisen kosketusnäyttöliittymän.

Jos etsit monipuolista tapaa tarjota henkilökohtaisia, luotettavia ja tarkkoja kehon koostumuksen arvioita asiakkaillesi, InBody770 on sinulle ihanteellinen valinta. Olitpa sitten kuntosalin, urheilujoukkueen tai terveyskeskuksen ylläpitäjä, InBody770 on korvaamaton työkalu tarjota asiakkaillesi holistinen lähestymistapa hyvinvointiin.
Loading...